test banner

5 creatieve interieur styling ideeën voor Horeca en Winkels

5 creatieve interieur styling ideeën voor Horeca en Winkels

Wanneer je bezig bent met het decoreren van je horeca gelegenheid of je winkel denk je niet gelijk aan wijnvaten, maar waarom niet? Wijnvaten kunnen namelijk het interieur helemaal af maken op manieren die je misschien eerst niet had gedacht. Met wijnvaten verwerken we het geborgen hout met een verhaal. Eerst gebruikt voor wijn, en nu een tweede thuis bij jou in je horecagelegenheid of winkel. Je kunt ze heel houden, maar ook deconstrueren in een nieuw uniek iets, wat totaal bij jou stijl past. Laat je creativiteit in de vrije loop, en kijk hieronder naar een paar voorbeelden wat mogelijk is met wijnvaten.

 

Wijnvat banden als lamp

In eerste instantie zou je niet gelijk denken om je lampen van wijnvaten te maken, maar het geeft een sfeervol beeld om uit sommige wijnvaten een lichtje te laten komen. De overige vaten waar geen licht uit komt maken het plafond zeer zeker af.

 

 

Ook door de vaten niet op dezelfde hoogte te maken, geeft het net een extra touch of dimensie zodat het er speels maar ook tegelijk heel stylish uitziet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wijnvat-wasbak

Met het wijnvat als wasbak creëer je in het toilet van je horecagelegenheid of winkel een rustieke en antieke uitstraling. Wijnvaten zijn op maat te maak en kunnen zo aangepast worden tot een functionerende wasbak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wijnvat wanddecoratie

Met wijnvaten kan zoveel meer worden gedaan, dan alleen gebruikt worden als wijnvat. Het ligt er ook helemaal aan wat je zelf wil creëren in jouw pand. In het voorbeeld hier staan ze opgesteld zodat ze helemaal symmetrisch zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ze kunnen ook worden opgestapeld zoals je zelf wil. Je kunt natuurlijk je eigen wensen toepassen.

Zo hoef je natuurlijk ook niet het gehele vat te gebruiken, maar kun je ook alleen het einde tegen de muur aanzetten, hierdoor zie je toch dat het een vat is, maar neemt het een stuk minder plek in beslag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wijnvat display kast

Een display kast gemaakt van een wijnvat is een mooie manier om jouw producten onder de aandacht te brengen. Wil je in jouw horecagelegenheid of winkel graag producten er laten uitspringen, dan is dit de perfecte oplossing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wijnvat als dartbord

Ook om je horecagelegenheid of winkel te decoreren kun je gebruik maken van wijnvaten. In dit voorbeeld gebruiken we een dartbord, wellicht past dat niet bij jouw bedrijf maar zo zijn er ook vele andere opties waar je iets mee kunt doen.

Zo kun je ook in plaats van het dartbord een plankje ophangen waar je bijvoorbeeld een plantje op kunt zetten, of een fles wijn.

Een ander voorbeeld is om het dartbord weg te halen en te verven met krijtbordverf, daarna kun je de specials van jouw winkel of restaurant opschrijven.

 

 

 

 

 

 

Zoals je kunt zien zijn er zoveel mogelijkheden wat je kun doen met een wijnvat. Ben je geïnspireerd geraakt en geïnteresseerd in het werk van Barrel Atelier en wil je kijken wat voor projecten wij hiervoor hebben gehad, kijk dan eens op onze projecten blog. Hier kun je ook vrijblijvend contact met ons opnemen als je meer informatie wil of nog vragen hebt.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »