test banner

5 redenen om voor een houten regenton te kiezen

5 redenen om voor een houten regenton te kiezen

Je wilt een regenton kopen. Dat is mooi, want regentonnen besparen kostbaar drinkwater en dus ook geld. Vraag is nu: wil ik een houten regenton of één van kunststof (plastic)? En hoe groot moet deze zijn?
Natuurlijk zijn we hier bij BarrelAtelier fan van wijnvaten, maar we willen graag ook toelichten waarom! Daarom hieronder de redenen om een houten regenton van wijnvaten te kopen:
 

1) Recyclebaar en afbreekbaar

Onze houten regentonnen worden gemaakt van hergebruikt materiaal (wijn- en whisky-vaten). Kortom een duurzaam product, omdat er geen nieuwe houtkap of andere schaarse grondstoffen nodig zijn om een regenton te maken. duurzaam. Bovendien is een houten regenton 100% biologisch afbreekbaar. 
 

2) Uitstraling

Onze houten regentonnen zijn gemaakt van een dikwandig eikenhout, een natuurlijk materiaal. Dit heeft een prachtige uitstraling in iedere tuin.
 

3) Inhoud

Een houten regenton van BarrelAtelier kan in diverse inhoud volumes geleverd worden. Van 50 liter tot 500 liter. De meest gangbare regentonnen hebben een inhoud van maar liefst 190-225 liter, waarmee je droge periodes goed kunt overbruggen en veel drinkwater kunt besparen. Dit klinkt wellicht veel, maar met een beetje tuin heb je dit al snel nodig!
 

4) Geen last van UV straling

Een houten regenton is veel minder gevoelig voor UV straling. Kunststof regentonnen worden door de UV straling in zonlicht bros en vaal van kleur. Dit komt de kwaliteit van de ton niet ten goede.
 

5) Levensduur

De regentonnen van BarrelAtelier zijn gemaakt van Eikenhout, een harde en duurzamer houtsoort met een lange levensduur. Wij staan 100% achter onze kwaliteit en geven altijd 1 jaar garantie op onze tonnen!  
 
 
 

Vragen?

Wil je meer weten over onze producten? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 
houten regenton van wijnvat gemaakt
 
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »