Stoelen & Barkrukken
Sorteer op:

De wijnvat stoel "Ruby" is grof afgewerkt, maar niet met de Franse slag. De stoel is handgemaakt van eiken wijnvaten met aandacht voor het zitcomfort.
€695,00
Degelijke duurzame eiken wijnvat barkruk. Handgemaakt met aandacht voor het zitcomfort. Al onze barkrukken zijn gemaakt van gebruikte eiken wijnvaten.
€349,00
Wijnvat barkruk gemaakt met aandacht voor het zitcomfort. Alle barkrukken zijn gemaakt van wijnvaten die jarenlang hebben bijgedragen aan de rijping van wijn.
€349,00
Barkrukken gemaakt van whiskyvaten. Deze unieke barkrukken zien eruit alsof ze jaren in een Ierse pub hebben gestaan. Online te bestellen op de website!Hoogte/lente 30-40-78cm, breedte ca.34cm, diameter ca.32cm.
€275,00
Prijs is op aanvraag!
Stoere, eiken fauteuil gemaakt van whiskyvaten. De vaten hebben vele jaren de whisky gedragen. De fauteuil is handgemaakt met aandacht voor het zitcomfort.
€695,00
Prijs is op aanvraag!
Duurzame eiken wijnvat stoel voor in de tuin. Gemaakt van gebruikte eiken wijnvaten die jarenlang hebben bijgedragen aan de rijping van rode wijn.
€695,00
Degelijke eiken houten kruk. Al onze krukken zijn gemaakt van gebruikte wijnvaten. Houten kruk Loire is zowel als klein krukje als barkruk te bestellen.
€299,00
Prijs op aanvraag!
€826,00
Behandeld met olie
€1.540,00
Barkrukken gemaakt van whiskyvaten. Deze unieke barkrukken zien eruit alsof ze jaren in een Ierse pub hebben gestaan. Online te bestellen op de website!Hoogte/lente 30-40-78cm, breedte ca.34cm, diameter ca.32cm.
€265,00
De "Brandy" is gemaakt van wijnvaten die door weer en wind op een natuurlijke manier zijn verouderd. Daardoor is de wijnvat stoel prachtig vergrijsd en getekend.
€695,00

Wijnvat stoelen

Bistrostoelen, wijnvaten stoel en houten krukjes

Bistrostoelen, een wijnvat stoel of een houten krukje gemaakt van wijnvaten, hoe origineel is dat! De stoelen en krukjes in onze collectie zijn stuk voor stuk door onszelf ontworpen en liefdevol met de hand gemaakt. We zijn zelf ook dol op onze stoelen en krukjes. Omdat het eerlijke en stoere producten zijn en er geen twee hetzelfde zijn. En omdat het daardoor elke keer weer zo leuk is om ze te ontwerpen en te maken. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt en waar je ze een plek gaat geven!

Onze stoelen en krukjes: ambacht met een eigen gezicht

We hebben het wel een beetje gehad met al die massaproductie-meubels. Het is tijd om onszelf te zijn. In een interieur dat bij ons past. Alleen of samen met vrienden. Onze stoelen en krukjes zijn allemaal eigen ontwerp en handgemaakt van gebruikte wijnvaten. Robuuste, duurzame no-nonsense producten die je inrichting een heel eigen karakter geven.

Bistrostoelen

Onze bistrostoelen maken we meestal van wijnvaten. Maar is er ander gebruikt hout voorhanden, dan kan het maar zo zijn dat daaruit ook een bistrostoel ontstaat. We laten ons graag leiden door het materiaal dat we in handen hebben.

Wijnvat stoel

Geen twee wijnvaten zijn hetzelfde. We maken de wijnvat stoel van 225 liter wijnvaten uit de Bordeaustreek. In het hout ruik je de wijn zelfs nog! Wil je een wijnvat stoel, wees er dan snel bij. We hebben ze niet altijd op voorraad, op is op.

Houten krukje

Een basismodel of een houten krukje op maat, het kan allemaal bij Barrel Atelier. We maken onze houten krukjes van kwartiers gezaagd eikenhout, het mooiste deel van de stam dat het minst ’werkt’. De kleur van een houten krukje wordt bepaald door de patina van het vat. En dat is weer afhankelijk van het gebruikte looizuurgehalte, dat ook de smaak van de wijn bepaalt. Kortom: in de kruk ’proef’ je de druiven nog…

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x