Halve wijnvaten
Sorteer op:

Sale
€89,00 €49,00
Handgemaakt van een half 225 ltr wijnvat. Al onze kuipen zijn gemaakt van gebruikte eiken wijnvaten die jarenlang hebben bijgedragen aan de rijping van wijn.
€79,00
Sale
€119,00 €99,00
Sale
€89,00 €52,50
Handgemaakt van een half 300 ltr wijnvat. Al onze kuipen zijn gemaakt van gebruikte eiken wijnvaten die jarenlang hebben bijgedragen aan de rijping van wijn.
€249,00
Handgemaakt van een half 225 ltr wijnvat. Al onze kuipen zijn gemaakt van gebruikte eiken wijnvaten die jarenlang hebben bijgedragen aan de rijping van wijn.
€99,00
Ideaal als bloembak of vijvertje. De wijnvat kuip is handgemaakt van het beste deel uit de stam van een half 225 ltr wijnvat. De kuip heeft een licht eiken kleur.
€132,00

Halve wijnvaten

Ben je op zoek naar een half wijnvat om te gebruiken als een fraaie bloembak of een klein vijvertje? Barrel Atelier heeft een mooie selectie met halve wijnvaten. De halve wijnvaten waren oorspronkelijk 225 liter wijnvaten geïmporteerd uit Frankrijk. Deze vaten hebben jarenlang een mooie bijdrage geleverd aan het rijpen van overheerlijke wijn. Doordat de wijnvaten meerdere keren geschuurd zijn hebben ze een mooie en lichte kleur gekregen. Met een half wijnvat komt de tuin er weer piekfijn uit te zien, je kunt kiezen uit twee soorten halve wijnvaten. Zo zijn er halve wijnvaten die doorgezaagd zijn in de lengte, deze zijn ideaal om te gebruiken als een mooie bloembak. De andere halve wijnvaten zijn horizontaal doorgezaagd, dus dan blijft de onderkant van het wijnvat over. Een andere benaming hiervoor is een wijnvat kuip. Barrel Atelier is geen groothandel op het gebied van wijnvaten, maar heeft wel een mooie selectie met halve wijnvaten.

Een half wijnvat als mini vijvertje of bloembak

Los van het feit dat de halve wijnvaten gebruikt kunnen worden als een mooie en fraaie bloembak, is het ook mogelijk om deze te gebruiken als een klein vijvertje. Zo’n klein vijvertje is aan de zijkant voorzien van een mooie brandstempel en het logo van Barrel Atelier. Maar het halve wijnvat kan gevuld worden met water, mooie vijverplanten en misschien een paar vissen. Sommige wijnvaten zien er ouder uit dan de andere, maar dat is juist de bedoeling. Zo ziet de kuip “Whisky” er een stuk stoerder uit dan de wijnvat kuip “Ruby”. Dat komt doordat dit whiskyvat op een natuurlijke wijze is verouderd.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x