Menu
EUR

BBQ Rookhout

Ons rookhout is een product dat overblijft nadat wij van de wijnbarrels meubelen hebben gemaakt. Maar niet zomaar een restproduct. Want dit eikenhout is één tot zes jaar lang doordrenkt geweest met wijn.

2 Producten
Toon:
BA Limited Edition The Barrel BBQ Bottle
BA Limited Edition The Barrel BBQ Bottle
Barrel Atelier Chunks & Chips zijn gemaakt van de duigen van authentiek gebruikt...
 
BA Limited Edition Whisky Barrel BBQ Chips
BA Limited Edition Whisky Barrel BBQ Chips
Barrel BBQ Chips zijn gemaakt van de duigen van authentiek gebruikte whiskyvaten...
 
Toon 1 - 2 van 2

Ons rookhout is een product dat overblijft nadat wij van de wijnbarrels meubelen hebben gemaakt. Maar niet zomaar een restproduct. Want dit eikenhout is één tot zes jaar lang doordrenkt geweest met wijn. Je kunt het gebruiken om vlees of vis te roken; het rookhout geeft de gerechten een heerlijk aroma mee. Ook bij gebruik in de open haard verspreidt het rookhout een fantastische geur.

Tip: geef eens een bundeltje rookhout cadeau. Origineel, stoer en mooi!

Rookhout kopen

Rookhout kopen is bijdragen aan het milieu. Het rookhout is een mooi voorbeeld van onze cradle-to-cradle-werkwijze. De materialen die wij gebruiken hebben al een heel ’leven’ achter de rug. Wij maken er een waardevol nieuw product van. Zo toveren wij oud kadehout of meerpalen om tot nieuwe tafels en maken wij van gebruikte wijnvaten stoelen, loungesets, krukjes en hanglampen. Wat we niet meer kunnen gebruiken voor het maken van meubelen, gooien we niet weg. Ieder restant van het productieproces krijgt een nieuwe bestemming. Door rookhout te kopen draag je je steentje bij aan het nuttig gebruik van restproducten, en geniet je maximaal van de heerlijke geur van het van wijnvaten afkomstige eikenhout.

Rookhout bbq

Op de barbecue kun je met rookhout heerlijk voedsel klaarmaken. Laat het rookhout een uurtje in water weken en leg het daarna rechtstreeks op de hete kolen. Of gebruik een rookoventje.

Roken doe je zo

Wil je vis roken? Ons eiken rookhout gaat uitstekend samen met paling. Maar probeer ook eens andere vissoorten of combineer eiken rookhout eens met beuken. Gebruik van een rookoven is niet alleen lekker, maar ook gezond, omdat er geen vetten aan te pas komen. Behalve vis kun je ook vlees, groente, noten en paddenstoelen roken.

Rookhout in de open haard, een belevenis

Een open haard verspreidt warmte op een sfeervolle manier. Wil je van een gezellig avondje een echte belevenis voor je zintuigen maken? Stook dan eens met rookhout. Dit eikenhout is jarenlang verzadigd geweest met rode wijn. En dat ruik je!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »