Menu
EUR

Verzenden & retourneren

Ophalen of Verzenden

1.  Zelf ophalen van je bestelling

Indien je kiest voor het zelf ophalen, kun je je bestelling ophalen nadat je bericht hebt ontvangen dat je bestelling klaar staat. Ophalen kan op woensdag, donderdag, vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur en zaterdag tussen 9:00 en 15:00 uur in onze winkel / Experience Center:

Coöperatie De Eendracht

Beatrixweg 1

8181 LC Heerde

2. Verzenden Nederland & België

Voor bestellingen boven de € 500,- is de verzending gratis, bij gebruik van standaard levering, zie methode A. Standaard levering hieronder. 

De hoogte van de bezorgkosten is afhankelijk van het gewicht, het aankoopbedrag en de lever-locatie (levering in het buitenland of op de Waddeneilanden heeft een hoger tarief)

De levermethodes:

A. Standaard levering; levering geschiedt binnen 5 tot 10 werkdagen.

B. Standaard levering Waddeneilanden (NL); levering geschiedt binnen 5 tot 15 werkdagen.

C. Keuze-dag levering; levering geschiedt binnen 5 tot 10 werkdagen op de dag van jouw keuze. Geef in het 'opmerkingenveld' bij  de bestelling aan op welke dag je graag geleverd wil hebben. (Dit zal de eerstvolgende keuze-dag of een week later zijn.)

D. Zaterdag levering; levering geschiedt binnen 5 tot 10 werkdagen. Geef in het 'opmerkingenveld' bij  de bestelling aan dat je graag zaterdag geleverd wil hebben. (Dit zal de eerstvolgende zaterdag of een week later zijn.)

E. Just-in-time levering; levering geschiedt op de aangegeven dag en tijdstip (speling van circa 30 minuten) Geef in het 'opmerkingenveld' bij  de bestelling aan op welke dag en hoe laat je graag geleverd wil hebben. (Dit zal de eerstvolgende keuze-dag of een week later zijn.)

Levermethodes A t/m E ; Leveringen geschieden tot aan de voordeur op de begane grond. Bij niet thuis zullen wij de bestelling op een veilige plek zo dicht mogelijk bij het huis neerzetten.

F. Pakketdienst levering; Leveringen worden aangeboden door een externe pakketdienst en zal binnen 1 tot 3 werkdagen geschieden.

 

3. Verzenden Duitsland

Voor bestellingen boven de € 750,- is de verzending gratis voor verzendmethode A!

De hoogte van de bezorgkosten is afhankelijk van het gewicht en het aankoopbedrag.

Standaard levering is binnen 5 tot 10 werkdagen tot aan de voordeur op de begane grond!

 

 

Retourneren - Ruilen

Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden, dan kun je de order binnen 14 dagen na ontvangst altijd retourneren. De retourkosten zijn voor rekening van de klant.

Terugbrengen of omruilen in ons experience center kan kosteloos. 

Wil je retourneren, log dan in op Barrel Atelier (bij voorkeur op een laptop of pc). Rechtsboven kun je inloggen met je emailadres waarmee je de bestelling hebt gedaan. Mocht je het wachtwoord niet meer weten, dan kan het wachtwoord gereset worden.

Op je dashboard vindt je alle bestellingen die je gedaan hebt. Als je op de bestelling klikt kun je kiezen voor retourneren.

Vul het formulier in en kies voor retouractie ‘Retourneren’ en verstuur deze. Wil je iets ruilen, vul dan bij retouractie ‘Ruilen’ in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retour kosten voor jouw rekening (zelf afgeven en/of omruilen kan natuurlijk ook bij onze afhaal-locatie: Beatrixweg 1, 8181 LC Heerde). Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Let op! Stuur alleen producten retour nadat wij contact met je gehad hebben als we je dit vragen na contact.

Artikelen die terug gestuurd worden en tijdens het transport schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!