Verzenden & retourneren

Verzenden

1. Nederland
Voor bestellingen waarvan het totale formaat niet groter is dan 1.75x78x58 en niet zwaarder is dan 30 kg geldt het bedrag van € 15,00.

Standaard meubeltransport via de reguliere transporteur bedragen € 36,95 tot aan de deur, begane grond (voor bestellingen onder € 500,-).
Bestellingen v.a. de Waddeneilanden worden geleverd tot aan het desbetreffende bodehuis.

Voor bestellingen boven de € 500,- is de verzending gratis !! excl. de Waddeneilanden.

2. België & Duitsland
Voor bestellingen waarvan het totale formaat niet groter is dan 1.75x78x58 en niet zwaarder is dan 30 kg geldt het bedrag van €15,00. Standaard meubeltransport via de reguliere transporteur bedragen € 47,50 voor België en € 79,50 voor Duitsland tot aan de deur, begane grond.

 

Retourneren - Ruilen

Wil je iets retourneren? Dat is geen probleem! Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, neem dan contact met ons, en we zorgen samen met jou voor een goede oplossing. Ruilen mag ook.

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retour kosten voor jouw rekening (zelf afgeven en/of omruilen kan natuurlijk ook bij onze afhaallocatie: Prins Mauritslaan 5 in Wezep). Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Let op! Alleen producten terugsturen als we je dit vragen na contact.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retouren die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking, kunnen wij niet in behandeling nemen.

Ruilen

Wil je een artikel ruilen? Neem dan even contact op en geef aan welke artikelen je naar ons retourneert en welke artikelen je hiervoor in de plaats wilt ontvangen. Zodra wij deze retour hebben ontvangen, verrekenen wij dit met het artikel wat je hier voor in de plaats wilt ontvangen. Je ontvangt hierover bericht.

Plaats je een bestelling met voorradige- en niet voorradige artikelen?
Wanneer je een bestelling plaatst met voorradige- en niet voorradige artikelen dan kan het zijn dat we je tegemoet willen komen en alvast de voorradige artikelen – uiteraard op onze kosten – naar je versturen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x