Whiskyvaten
Sorteren op:

Een prachtig gebruikt authentieke whiskyvat, waarin whisky soms wel 25-30 jaar heeft liggen rusten voordat het gebotteld werd. Speciaal voor jou bewerkt voor een stoere uitstraling.
Uitermate geschikt voor binnen, doordat deze kunstmatig is gedroogd!
€139,00
Een prachtig gebruikt authentieke whiskyvat, waarin whisky soms wel 25-30 jaar heeft liggen rusten voordat het gebotteld werd. Speciaal voor jou bewerkt voor een robuuste uitstraling.

Afmeting: ca.90x60cm (hxØ) inhoud ca.190 ltr
€139,00
Dit stoere gebruikte authentieke 190 liter eiken whiskyvat "Cask" is getekend door de tand des tijds. Dit vat heeft vele jaren de whisky gedragen.

Afmeting: 90x60cm (hxØ)
€199,00
Dit stoere originele authentieke 190 liter eiken whiskyvat "Scotch" is getekend door de tand des tijds. Doordat de vaten in de zwarte was zijn gezet, geeft nog dat meer charme en authenticiteit.

Afmetingen: 90x60cm (hxØ)
€249,00
Deze houten regenton is gemaakt van een 190 liter gebruikt en authentiek eiken whisky-vat. De regenton wordt geleverd met een koperen kraan.

Afmeting: ca. 90x60cm (hxØ) / inhoud ca. 190 ltr
€139,00
Deze houten regenton is gemaakt van een 190 liter gebruikt eiken whisky-vat. De regenton wordt geleverd met een koperen kraan.

Afmeting: ca. 90x60cm (hxØ) / inhoud ca. 190 ltr.
€159,00
Deze stoere "Whisky" sta-tafel is gemaakt van een gebruikt authentiek 190 liter whiskyvat. Het vat heeft jarenlang whisky gedragen en is toe aan een volgend leven.

Afmeting:: 120x67cm (hxblad Ø)
gewicht 50kg
€275,00
Deze stoere "Whisky" sta-tafel is gemaakt van een gebruikt authentiek 190 liter whiskyvat. Het vat heeft jarenlang whisky gedragen en is toe aan een volgend leven. De sta-tafel wordt geschuurd en in de olie gezet.

Afmeting: 120x67cm (hxtabletop Ø)

g
€349,00
Barrel Atelier Deksel "Whisky". Deksel van een authentiek gebruikt whiskyvat.
€49,50
Barrel Atelier Deksel "Whisky" met origineel handvat. De deksel komt uit een authentiek gebruikt whiskyvat die minimaal 12 jaar oud is.
€56,95
Sale
Deze houten regenton is gemaakt van een 250 liter gebruikt en authentiek eiken port-vat. De regenton wordt geleverd met een messing kraan.

Afmeting: ca. 100x73cm (hxØ) / inhoud ca. 250 ltr
€249,00 €124,50
Deze houten regenton is gemaakt van een 500 liter gebruikt en authentiek eiken port-vat. De regenton wordt geleverd met een messing kraan. LET OP: breedte deurpost moet minimaal 90 cm zijn.

Afmeting: ca. 130x90cm (hxØ) / inhoud ca. 500 ltr
€299,00
Barrel Atelier Chunks & Chips zijn gemaakt van de duigen van authentiek gebruikte whiskyvaten. Door de luxe doseer-fles is de intensiteit van de 'smokey-whisky-flavour' geheel aan jou. Te gebruiken voor ieder type BBQ!
€19,95
Deze houten regenton is gemaakt van een 190 liter authentiek gebruikt eiken whisky-vat. De regenton is geschuurd en behandeld met een speciale olie en voorzien van een messing kraan.

Afmeting: ca. 90x60cm (hxØ) / inhoud ca. 190 ltr.
€179,00
Deze houten regenton is gemaakt van een 190 liter authentiek gebruikt eiken whiskyvat. De regenton is geschuurd en behandeld met een speciale olie en voorzien van een deksel met handvat en messing kraan.

Afmeting: ca. 90x60cm (hxØ) / inhoud ca. 190 l
€199,00
Deze stoere "Whisky" statafel-kast is gemaakt van een gebruikt authentiek 190 liter whiskyvat. Het vat heeft jarenlang whisky gedragen en laat deze charme met trots zien.
€599,00
Deze stoere Whisky-kast is gemaakt van een gebruikt authentiek 190 liter whiskyvat. Het vat heeft jarenlang whisky gedragen en laat deze charme met trots zien. Uniek en bruikbaar!
€399,00
Barrel BBQ Chips zijn gemaakt van de duigen van authentiek gebruikte whiskyvaten. De intensiteit van de 'smokey-whisky-flavour' is geheel aan jou. Te gebruiken voor ieder type BBQ!
€49,95
Dit unieke Whiskyrek is gemaakt van de duigen van een gebruikt authentiek 190 liter whiskyvat. Het vat heeft jarenlang whisky gedragen en laat deze charme met trots zien. Uniek en bruikbaar!
€299,00
Bundel van 12 stuks Whiskyvat duigen. Allen afkomstig van originele gebruikte 190 liter whiskyvaten. De gebrande binnenkant, ook wel de 'Charring ' van het vat genoemd, is goed zichtbaar.
€39,95
Haardhout gemaakt van een mix van de duigen van authentieke whisky-, wijn- en/of portvaten. Dit 'Barrel-Firewood' is zo goed als droog en kan eventueel direct gebruikt worden

Ruime halve Kuub ca. 300kg
€79,00

Fraaie whiskyvaten, origineel en authentiek

Heb je interesse in mooie en bijzondere whiskyvaten? Dan ben je bij Barrel Atelier aan het juiste adres! Onze eiken whiskyvaten zijn echt gebruikt en hebben vele jaren whisky gedragen. Een gemiddeld whiskyvat ligt zo’n 25 tot 30 jaar te rusten voordat de whisky in de verkoop gaat. De smaak van whisky is namelijk voor een groot deel afkomstig van de vaten zelf en belangrijk voor het rijpingsproces. Elk eiken whiskyvat heeft daarom ook zijn eigen geschiedenis en unieke gebruikssporen. Je haalt altijd een whiskyvat in huis met een verhaal.

Een bijzondere collectie whiskyvaten

Als je kiest voor één van onze eiken whiskyvaten, dan kies je voor een product dat afkomstig is uit een prestigieuze distilleerderij. Er komen namelijk vaak vaten voorbij waar nog labels aan bevestigd zitten van Bacardi, Johnnie Walker, Jack Daniel’s en Ballantine’s. Merken die niet alleen veel waarde hechten aan kwaliteit, maar ook nog eens een lange geschiedenis hebben. Wie wil dat nou niet kunnen zeggen over een whiskyvat meubel in zijn of haar huis? Bovendien kun je de kwaliteit van deze prestigieuze distilleerderijen goed terugzien in de eiken whiskyvaten waar wij onze oer-Hollandse producten van maken.

Heb jij je tuin altijd al willen verrijken met een whiskyvaten regenton? Wij leveren onder meer handgemaakte houten regentonnen, die vervaardigd zijn van hergebruikte whiskyvaten. Mocht je op zoek zijn naar een prachtig wijnvat, dat afkomstig is uit de Franse Bordeauxstreek, kun je gerust onze ruime collectie wijnvaten eens bekijken. Bestellen kan heel eenvoudig in onze webshop.

Bestel jouw whiskyvat online!

Besloten welk uniek eiken whiskyvat bij jou past? Wacht dan niet langer, bestellen kan namelijk meteen. Bij orderbedragen boven de € 500 rekenen wij geen verzendkosten. Mocht je achteraf niet tevreden zijn, dan is het mogelijk om je bestelling binnen 14 dagen te retourneren of te ruilen. Heb je zelf een specifiek idee of unieke wens voor een eiken whisky meubelstuk, neem gewoon contact met ons op! Wij zullen kijken wat we kunnen doen om jouw whiskyvat meubelstuk te realiseren!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x