Wijnvaten
Sorteer op:

Sale
Wijnvat kopen? Bij Barrel Atelier kun je uitsluitend gebruikte wijnvaten kopen. Onze eiken wijnvaten zijn één tot zes jaar oud. Meer info onderaan.
€102,00 €99,00
Wijnvat kopen? Bij Barrel Atelier kun je uitsluitend gebruikte wijnvaten kopen. Onze eiken wijnvaten zijn één tot zes jaar oud. Altijd vaten op voorraad!
€115,00
Eiken trolley voor kuipen en regentonnen.
€59,90
Wijnvat kopen? Bij Barrel Atelier kun je uitsluitend gebruikte wijnvaten kopen. Onze eiken wijnvaten zijn één tot zes jaar oud. Meer info onderaan de pagina
€97,50
De mooiste wijnvat deksels vissen we er tussen uit. Aan de bovenkant van de handgemaakte deksels staan prachtige logo`s ingebrand door de tonnelerie.
€39,00
Wijnvat "Orange'
€299,00
Wijnvat in je eigen huisstijl
€382,00
Whiskyvat kopen? Barrel Atelier verkoopt originele, authentieke whiskyvaten. Een whisky vat ligt 25-30 jaar te rusten voordat ze gebotteld worden.
€139,00
De stoere originele authentieke 190ltr. eiken whiskeyvat "Scotch" is getekend door de tand des tijds. De vaten hebben vele jaren de whiskey gedragen.
€298,00
Whiskyvat kopen? Barrel Atelier verkoopt originele, authentieke whiskyvaten. Een whisky vat ligt 25-30 jaar te rusten voordat ze gebotteld worden.
€139,00
Sale
Barrel Atelier Deksel "Whisky"
€59,95 €39,95
Zeer mooie dikbuik wijnvaten, gemaakt van duurzaam Eikenhout. Te gebruiken als decoratie voor Horeca en Evenementen, maar ook te verwerken in meubels of bar. Meer info onderaan.
€128,00

Wijnvaten in alle soorten en maten

Op zoek naar een wijnvat of whiskyvat ter aanvulling van het interieur? Bij Barrel Atelier ben je aan het juiste adres voor de mooiste eikenhouten wijnvaten. Het is niet alleen mogelijk om losse wijnvaten, onderdelen of halve wijnvaten te kopen. Je kunt er ook voor kiezen om een volledig wijnvat meubel te bestellen. De wijnvat meubels van Barrel Atelier zijn gemaakt van gebruikte eiken wijnvaten die afkomstig zijn uit de Franse Bordeauxstreek.

Houten regenton wijnvat

Negentig procent van de gebruikte houten wijnvaten die wij importeren is afkomstig uit de Franse Bordeauxstreek. Bordeaux is een stad in het Zuidwesten van Frankrijk, die wereldwijd bekend staat om de wijnen die uit de omgeving komen. Dankzij onze samenwerking met de bekende schrijver en wijnboer Ilja Gort kunnen wij dikwandige eiken 225 liter transportvaten leveren van één tot zes jaar oud. De meeste eikenhouten vaten verwerken wij vervolgens tot meubels, maar bij voldoende voorraad kun je ze bij ons ook als wijnvat of regenton kopen. Een regenton gemaakt van een wijnvat is een mooie verfraaiing van jouw tuin.

Mooie gebruikte eiken wijnvaten

Barrel Atelier is geen wijnvat groothandel. Maar als de voorraad het toelaat, is Barrel Atelier wel dé plek om jouw gewenste gebruikte losse wijnvaten in huis te halen. Het is dan zelfs mogelijk om losse wijnvat deksels of halve wijnvaten te bestellen. Let op: onze houten wijnvaten selectie bestaat voornamelijk uit gebruikte wijnvaten die aangewend kunnen worden als decoratie. Ze zijn niet geschikt om wijn in op te slaan.

De meeste gebruikte eikenwijnvaten hebben een afmeting van 95 centimeter bij 70 centimeter en zijn schitterend als aanvulling op het interieur of als uitbreiding van je tuinset. Een aantal gebruikte wijnvaten is op natuurlijke wijze verouderd, dat komt doordat ze jarenlang buiten hebben gestaan. De gebruikte wijnvaten zijn daardoor vergrijsd en getekend, deze wijnvaten hebben dan ook een stoere en robuuste uitstraling.

Wijnvat of regenton kopen?

Bij ons kun je enkel en alleen gebruikte houten wijnvaten kopen. Wijnvaten die al een nuttig leven achter de rug hebben, maar opnieuw van waarde kunnen zijn. Gebruikte wijnvaten kopen in plaats van nieuwe is stukken beter voor mens en milieu. Bovendien is het leuk om te weten dat in het wijnvat dat je koopt heerlijke wijnen hebben gerijpt. Dat voel, zie en ruik je!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x