Menu
EUR
5 creatieve interieur styling ideeën voor Horeca en Winkels

5 creatieve interieur styling ideeën voor Horeca en Winkels

Door: BarrelAtelier Reacties: 0

Tijdens het decoreren van uw horecagelegenheid of winkel denkt u niet gelijk aan wijnvaten, maar waarom niet? Het internet staat vol met leuke wijnvat ideeën, die uw interieur helemaal afmaken op manieren waar u wellicht nog niet eerder over na hebt gedacht. Onze wijnvaten zijn vele decennia gebruikt voor het rijpen van wijn, waarna ze een tweede thuis krijgen in uw horecagelegenheid of winkel.

 

U kunt ze heel houden, maar ook deconstrueren in een nieuw uniek ontwerp, dat totaal bij uw stijl past. Laat uw creativiteit de vrije loop en bekijk hieronder wat u met leuke wijnvat ideeën allemaal voor elkaar kunt krijgen!

 

Wijnvat banden als lamp; altijd een goed idee

Het kan zijn dat u in eerste instantie niet op het idee kwam om uw lampen van de hoepels van wijnvaten te laten maken. Echter geven wijnvat lampen een erg sfeervol beeld, omdat er uit sommige wijnvaten lichtjes komen. De overige vaten waar geen licht uit komt maken het plafond zeer zeker af.

 

Doordat de vaten niet op dezelfde hoogte worden gemaakt, krijgen de lampen een extra touch of dimensie. Het eindresultaat ziet er namelijk zowel speels als stylish uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rustiek toilet met wijnvat wasbak

Een ander leuk idee, al zeggen we het zelf, is een wijnvat wasbak. Hiermee creëert u in het toilet van uw horecagelegenheid of winkel een rustieke en antieke uitstraling. Wijnvaten zijn op maat te maken en kunnen zo omgetoverd worden tot een functionerende wasbak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prachtige wijnvat wanddecoratie

We kunnen gerust zeggen dat u met hergebruikte wijnvaten alle kanten op kunt. Het ligt er dan ook helemaal aan wat u zelf wilt creëren in uw pand en wat voor sfeer u uit wilt dragen. In de foto hiernaast staan de tonnen opgesteld, zodat ze helemaal symmetrisch zijn. Wilt u ze liever op een andere manier opstapelen? Dat is natuurlijk prima mogelijk. Werk gerust uw ideeën uit en schakel ons vervolgens in, zodat wij uw wijnvat wanddecoratie kunnen ontwerpen en u van een vakkundige installatie kunnen voorzien.

 

U hoeft overigens geen hele vaten te gebruiken. Halve vaten kunnen bijvoorbeeld tegen de muur worden gezet, waardoor het lijkt alsof het hele vaten zijn. Een prima alternatief als het om een kleiner ruimte gaat of als u simpelweg minder plek in beslag wilt nemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wijnvat display kast

Een display kast gemaakt van een wijnvat is een mooie manier om uw producten onder de aandacht te brengen. Laat uw producten er écht uitspringen met deze unieke oplossing! Een wijnvat display kast biedt ook de mogelijkheid om allerlei mooie en bijzondere spullen te laten zien. U kunt verschillende kanten op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wijnvat omgetoverd tot dartbord

Nog een leuk idee voor uw horecagelegenheid of winkel. Wellicht dat een wijnvat dartbord niet helemaal bij uw bedrijf past. Er zijn verschillende alternatieven waar u iets mee kunt, zoals een wijnvat krijtbord. Verf uw wijnvat met krijtbordverf, waarna u het bord kunt gebruiken voor het opschrijven van de specials van uw winkel of restaurant.

 

 

 

 

 

 

Bekijk onze site voor meer leuke wijnvat ideeën

Het zal vast al wel duidelijk zijn: met wijnvaten kunt u min of meer alle kanten op. Bent u geïnspireerd geraakt en geïnteresseerd in het werk van Barrel Atelier? Bekijk dan gerust ons Projecten Blog. Ook kunt u gerust ons unieke assortiment bekijken in onze webshop. Heeft u nog vragen of wilt u een uniek wijnvat idee met ons delen? Bel ons gerust!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!