Menu
EUR
5 redenen om voor een houten regenton te kiezen

5 redenen om voor een houten regenton te kiezen

Door: BarrelAtelier Reacties: 0

“Een regenton van hout of van kunststof?”, voor sommigen blijft het lastig kiezen. Als specialist in handgemaakte wijnvat regentonnen kennen wij alle voordelen die gepaard gaan met kiezen voor hout. Zo bespaart u jaarlijks vele liters kostbaar drinkwater en daarmee dus ook geld. Graag lichten wij in dit blog alle voordelen nader toe. Twijfelt u nog tussen een houten of kunststof regenton? Lees dan snel verder!

 

1. In tegenstelling tot kunststof is hout recyclebaar en afbreekbaar

Onze houten regentonnen worden gemaakt van hergebruikte wijn- en whiskyvaten. Kortom: een duurzaam product, omdat er geen nieuwe bomen hoeven te worden gekapt, of andere schaarse grondstoffen nodig zijn voor het maken een regenton. Boven zijn houten regentonnen, in tegenstelling tot de kunststof varianten, 100% biologisch afbreekbaar.

 

2. Geen last van UV straling

Kunststof regentonnen worden door de UV straling in zonlicht bros en vaal van kleur. Een houten regenton is daarentegen veel minder gevoelig voor UV straling. Dit komt de kwaliteit en uitstraling van de ton ten goede.

 

3. Natuurlijke uitstraling

Onze houten regentonnen zijn gemaakt van dikwandig eikenhout, dat een heel natuurlijke uitstraling heeft. Creëer de rustieke sfeer in uw tuin, waar u het hele jaar van kunt genieten.

 

4. Geleverd in diverse volumes

Barrel Atelier levert houten regentonnen in diverse volumes. De inhoud van onze tonnen varieert van 50 liter tot 500 liter. De meest gangbare regentonnen hebben overigens een inhoud van maar liefst 190-225 liter. Hiermee kunt u droge periodes goed overbruggen en bespaart u op kostbaar drinkwater. 190-225 liter klinkt wellicht als veel, maar met een beetje tuin heeft u dit al snel nodig!

 

5. Lange levensduur

De regentonnen van Barrel Atelier zijn gemaakt van eikenhout; een harde en duurzame houtsoort met een lange levensduur. Vandaar dat onze houten regentonnen uw tuin vele jaren kunnen verrijken, zonder dat de kwaliteit achteruitgaat. Wij staan 100% achter onze kwaliteit en geven altijd 1 jaar garantie op onze tonnen!

 

Stel ons uw vragen over regentonnen van hout of kunststof!

Heeft u nog een brandende vraag die onbeantwoord is gebleven, of wilt u meer informatie ontvangen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en lichten zo nodig de verschillen toe tussen houten of kunststof regentonnen.

 
houten regenton van wijnvat gemaakt
 
 

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!