Barrel Atelier
Sorteer op:

Onze regentonnen zijn gemaakt van 225ltr dikwandige eiken wijnvaten. De houten regenton wordt geleverd met een koperen kraan. Meer info onderaan de pagina!
€179,00
Handgemaakt van een half 225 ltr wijnvat. Al onze kuipen zijn gemaakt van gebruikte eiken wijnvaten die jarenlang hebben bijgedragen aan de rijping van wijn.
€99,00
Whiskyvat kopen? Barrel Atelier verkoopt originele, authentieke whiskyvaten. Een whisky vat ligt 25-30 jaar te rusten voordat ze gebotteld worden.
€95,00
Onze regentonnen zijn gemaakt van 225ltr dikwandige eiken wijnvaten. Deze houten regenton wordt geleverd met een koperen kraan.
€204,00
Sale
Houten regenton kopen? Onze regentonnen zijn gemaakt van 225ltr dikwandige eiken wijnvaten. De regenton wordt geleverd met een koperen kraan. Meer info onderaan de pagina!
€250,00 €239,00
Wijnvat kopen? Bij Barrel Atelier kun je uitsluitend gebruikte wijnvaten kopen. Onze eiken wijnvaten zijn Ì©Ì©n tot zes jaar oud. Altijd vaten op voorraad!
€127,00
Wijnvat kopen? Bij Barrel Atelier kun je uitsluitend gebruikte wijnvaten kopen. Onze eiken wijnvaten zijn Ì©Ì©n tot zes jaar oud. Meer info onderaan.
€95,00
Statafel "Abdij" is gemaakt van gebruikte wijnvaten i.c.m. gegalvaniseerd staal, wat de wijnvat statafel een stoere look geeft. Ook leverbaar in andere kleuren!
€160,00
Sale
Houten Regenton kopen? Onze regentonnen zijn gemaakt van echte 225ltr dikwandige eiken wijnvaten. De regenton wordt geleverd met een los deksel, dus je kunt direct beginnen met regenwater opvangen! Meer info onderaan de pagina.
€239,00 €199,00
Deze stoere "Ruby"statafel is gemaakt van een dikwandig eiken 225ltr. wijnvat. Het blad van de wijnvat statafel is gemaakt van gegalviniseerd staal. Tags: statafel horeca, houten statafel, statafel steigerhout, houten bartafel
€289,00
Eiken onderzetter verhoger voor de regenton. Praktisch en voor het behoudt van de regenton zodat er geen ongedierte of vocht onder de ton komt.
€29,95
Houten Regenton kopen? Onze regentonnen zijn gemaakt van echte 228ltr dikwandige eiken wijnvaten. De regenton wordt geleverd met een koperen kraan, dus je kunt direct beginnen met regenwater opvangen! Meer info onderaan de pagina.
€239,00
Houten regenton kopen? Deze regentonnen zijn gemaakt van 190ltr dikwandige eiken whiskyvaten. De regenton wordt geleverd met een koperen kraan. Meer info onderaan de pagina!
€254,00
De mooiste wijnvat deksels vissen we er tussen uit. Aan de bovenkant van de handgemaakte deksels staan prachtige logo`s ingebrand door de tonnelerie.
€35,00
Houten regenton kopen? Onze regentonnen zijn gemaakt van 225ltr dikwandige eiken wijnvaten. De regenton wordt geleverd met een koperen kraan. Meer info onderaan de pagina!
€189,00
Houten regenton kopen? Onze regentonnen zijn gemaakt van 225ltr dikwandige eiken wijnvaten. De regenton wordt geleverd met een zelf te plaatsen koperen kraan. Onderaan de pagina vindt u reeds gemonteerde regentonnen.
€169,00
De wijnvat stoel "Ruby" is grof afgewerkt, maar niet met de Franse slag. De stoel is handgemaakt van eiken wijnvaten met aandacht voor het zitcomfort.
€695,00
Deze stoere "Ruby"statafel is gemaakt van een dikwandig eiken 225ltr. wijnvat. Het blad van de wijnvat statafel is gemaakt van gegalviniseerd staal. Tags: statafel horeca, houten statafel, statafel steigerhout, houten bartafel
€339,00
Wijnvat kopen? Bij Barrel Atelier kun je uitsluitend gebruikte wijnvaten kopen. Onze eiken wijnvaten zijn Ì©Ì©n tot zes jaar oud. Meer info onderaan de pagina
€95,00
Houten Regenton kopen? Onze regentonnen zijn gemaakt van echte 225ltr dikwandige eiken wijnvaten. De regenton wordt geleverd met een koperen kraan, dus je kunt direct beginnen met regenwater opvangen! Meer info onderaan de pagina.
€224,00
De "Normande" zijn onderstel is gemaakt van een eiken wijnvat met daarin de gasfles. De grillschaal is gemaakt van staal. In verschillende hoogtes leverbaar!
€995,00
De regenton "luxe" is als extra geschuurd en behandeld met olie. Op de deksel van deze eiken regenton is een koperen handvat geplaatst, wat samen met de koperen kraan een luxe uitstraling geeft. Meer info onderaan deze pagina!
€399,00
De stoere "Whiskey" statafel is gemaakt van originele authentieke 190ltr. whiskey vaten. De vaten hebben vele jaren de whiskey gedragen. Online te bestellen!Afmetingen: 120x67cm (hxtabletop Ì÷)
garantie 5 jaar
gewicht 50kg
€245,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x