Menu
EUR
Bar ontwerp en realisatie voor LXRY beurs

Bar ontwerp en realisatie voor LXRY beurs

Door: BarrelAtelier Reacties: 0

Barrel Atelier kreeg van de organisatie van de LXRY beurs (voorheen de miljonair fair) de opdracht een complete bar te ontwerpen en realiseren. Het uiteindelijke ontwerp is afgewerkt met meer dan 800 duigen! Dit zijn de duigen van ongeveer 38 eiken gebruikte wijnvaten die de kleur van rode wijn nog met zich meedragen.

 

De bovenkant van de bar is ingelegd met tegeltjes aangeroest corten staal en gepolijst messing, waarin het logo van Barrel Atelier is uitgeslepen. Dit alles is vervolgens gecoat met glasheldere epoxy zodat het glad en praktisch is voor gebruik.

 

Boven de bar branden onze kroonluchters “Chateau la Tulipe” met een doorsnee van 60cm, handgemaakt van de stalen hoepels van wijnvaten. Om de bar heen stonden barkrukken, vervaardigd uit originele 100 jaar oude whiskyvaten. Het zitvlak is wederom gegraveerd met het BarrelAtelier logo.

 

Wij hebben ons uitstekend vermaakt op de LXRY fair! Kijk voor meer horeca en interieur projecten op onze blog, of neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden eens te besreken.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!