Menu
EUR
Kiosk huren? Deze kraam komt rechtstreeks uit een sprookje

Kiosk huren? Deze kraam komt rechtstreeks uit een sprookje

Door: BarrelAtelier Reacties: 0

Deze kiosk is een echte eye-catcher. Gemaakt van een 2400 liter eiken wijnvat. Hij past perfect bij de nieuwe stijl van straat en outdoor eten. Droom jij ervan om jouw eten of drinken te verkopen door zo een vat als deze? Dan heb je geluk, het vat is te huur!

 

Uniek en multifunctioneel inzetbaar

Wanneer mensen jou zien in dit vat zullen ze waarschijnlijk direct richting jouw kiosk worden getrokken. Hij is praktisch ingedeeld en daardoor is hij erg breed inzetbaar. Dit vat is erg uniek en kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Zo kun je het zien als een fast-food kiosk, koffie kiosk, een hamburger vat en vele andere dingen. Het is maar net wat jij passend vindt, bij wat je verkoopt.

Natuurlijk brengt iedere onderneming zijn eigen wensen met zich mee, daarom zijn er genoeg mogelijkheden en de meeste wensen zijn daarom ook inpasbaar. We denken daarom ook graag mee en adviseren je over een goede opzet van jouw kiosk.

 

Inspiratie

Niet alleen leuk wanneer je zelf iets verkoopt, maar ook leuk wanneer je zelf een feest hebt. Zo kun je hem ook huren voor bijvoorbeeld je trouwerij. Het is de mooiste dag van je leven en daar werken we graag aan mee. Hoe leuk is het voor de gasten om hun drankjes van het vat te halen?

Het is een uniek idee voor een festival of feest van een extra stempel te voorzien. Het rustieke uiterlijk van dit vat prikkelt de fantasie van je klanten en komt rechtstreeks uit een sprookje. Ben je geïnteresseerd? Kijk dan eens op onze website, het vat is te koop, maar je kunt er ook eentje huren.


Reacties (0)

gravatar
Verkoop Stijf
Geplaatst op 2024-01-12 12:15:17
Beste Florence,
In principe is alles mogelijk. Contact ons even via [email protected] of via 038-3760185 en dan kunnen wij de boel doornemen.
gravatar
florence vorswijk
Geplaatst op 2024-01-05 21:25:47
hallo medewerkers,

Ik wil graag weten wat het per maand kost om zo een wijnvat te huren als kiosk (hoofdzakelijk als koffiebar ) En plaatsen jullie de bar ook op bestemming?

Groetjes
Florence
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €500,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!